Over ons

Wekelijks brengen wij bij duizenden mensen iets bloeiends voor in huis. Ons team heeft een grote passie voor bloemen en planten. Iedere dag schikken wij de bloemen vers voor u zodat u er lang van kunt genieten. Wij houden van eenvoud en kwaliteit. Perfecte prijs kwaliteit verhouding.

Van onze bloemen kun je langer genieten want ze komen rechtstreeks van onze leveranciers. Verser kan het niet want wij werken vanuit het productie gebied. Verjaardag, feestje, bedankje of gewoon zomaar iedereen wordt gelukkig van een bos bloemen. En natuurlijk bezorgen wij met de nodige voorzichtigheid.

Vandaag besteld voor 14:00 uur = morgen in huis! Of probeer een abonnement zodat u altijd verzekerd bent van geur en kleur in huis. Wij willen de bloemen graag vers leveren en daarom bezorgen we op zondag niet .

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We vragen u ook het afval op de juiste manier te scheiden zodat alles weer hergebruikt kan worden. Verder hopen wij u nog jaren te kunnen plezieren met mooie bloeiers in huis.

Meer weten?

Vragen?

Neem gerust contact met ons op en we proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Bereikbaarheid

Ma - Vrij
09:30 - 18:00
Za - Zo
Gesloten

Adres

Postbus 80

2675ZH Honselersdijk

Direct van de kweker in huis

10 dagen versgarantie

Veilig en beschermd verpakt

Bezorging van ma - za