Klantenservice

Bij LekkerBloeiend! doen wij altijd ons best om al uw vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden! Hieronder vindt u alle antwoorden op de vragen die wij regelmatig ontvangen van onze klanten. Wij adviseren om eerst deze vragen goed te bekijken. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de chat of per e-mail.

Veel gestelde vragen

Voor wanneer moet ik bestellen?

Wij zijn erg sterk in vandaag voor 14.00 uur besteld morgen in huis. Echter zijn wij op dit moment ook aan het bekijken om vandaag besteld, dezelfde dag in huis dienst te leveren maar dat staat nog in de steigers. Omwille van de versheid van de bloemen en planten bezorgen wij op zondag en maandag geen bloemen en planten.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij LekkerBloeiend! betaald u 6,99 euro bezorg of verzendkosten per aankoop. Geen verrassingen en altijd duidelijk.

Wat gebeurd er als ik heb besteld?

Wanneer jij jouw bestelling hebt afgerond en betaald, komt jouw bestelling bij ons binnen en wij gaan aan de slag. De juiste bloemen worden verzameld. Het alles wordt goed ingepakt in een speciaal ontworpen doos. Hier zit een waterreservoir voor de bloemen in die de stelen van de vocht voorzien. Hierna gaat jouw boeket op de post en voor je het weet gaat de deurbel, daar is jouw boeket of plant?

Hoe verzorg ik mijn bloemen?
De verzorging van de bloemen begint bij de vaas. Maak de vaas goed schoon, liefst met (eco) chloor en eventjes goed boenen. Vervolgens vul je de vaas met vers water en bloemenvoeding. Vul de vaas tot maximaal een kwart van de vaas. Door naar het boeket: knip of snijd een stukje van de onderkant van de bloemen af. Zo zijn de stelen schoon en kunnen ze goed het verse water opzuigen.
Wanneer komt mijn bestelling?
Pakketbezorgers hebben het soms zeer druk in deze tijden en hierdoor kan het voorkomen dat jouw bestelling een of zelfs twee dagen later aankomt dan dat de bedoeling is. Wij hebben de bloemen hierop voorbereid door ze goed te laten voorwateren en te versturen met een vochthoudend reservoir. Het kan zijn dat een boeket wat slapper aankomt. In zo een geval kun je de stelen een stukje afknippen en het boeket in een schone vaas met vers water zetten. De bloemen zullen weer rechttrekken en nog 8 dagen bloei garantie behouden.
Hoe worden mijn bloemen verpakt?
Het boeket wordt goed ingepakt in een speciaal ontworpen doos. Hier zit een waterreservoir in die de stelen vochtig houdt. Dit reservoir is zo gemaakt dat er geen water naast kan en de bloemen wel lekker in het water staan. En ook de planten worden veilig tegen breuk en andere schade verpakt
Kan ik mijn bloemen retour sturen?
Nee, je kunt jouw boeket of plant niet retour sturen. Wij kunnen de bloemen niet opnieuw gebruiken. Mocht je niet tevreden zijn, bijvoorbeeld door schade of een verkeerd geleverd boeket of plant laat het ons dan spoedig weten? Wij maken dan graag een passende oplossing.
Hoe zit het herroepingsrecht en garanties?
Normaal gesproken hebt je 10 tot 14 dagen de tijd om te bedenken of je echt tevreden bent met je online aankoop, maar dit geldt niet voor bederfelijke producten. Van onze bloemen kun je, met de juiste verzorging, 10 tot 14 dagen genieten, maar dan zijn ze echt uitgebloeid en is het tijd voor een nieuw boeket. Soms kan je ook een paar slecht bloemen verwijderen uit de bos zodat je verder de bos nog een paar dagen langer kan behouden. Op de niet bederfelijke producten, zoals de vazen, geldt het herroepingsrecht wel. Ben je niet tevreden met de vaas, stuur deze dan ongebruikt retour naar ons. Meld je retour aan info@lekkerbloeiend.com.
Zijn de bloemen eetbaar?

De bloemen en planten van lekkerbloeiend zijn niet eetbaar tenzij wij dat aangeven.

Kan ik voor iemand anders een bloemetje bestellen?
Ja, je kunt een boeket naar iemand anders sturen. Tijdens het afrekenen kun je ook een kaartje voor diegene toevoegen. Daarna vul je het adres van de ontvanger in bij het afleveradres. Vul vervolgens bij de volgende stap jouw eigen gegevens in bij betaling.

Meer weten?

Vragen?

Neem gerust contact met ons op en we proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Bereikbaarheid

Ma - Vrij
09:30 - 18:00
Za - Zo
Gesloten

Adres

Postbus 80

2675ZH Honselersdijk

Direct van de kweker in huis

10 dagen versgarantie

Veilig en beschermd verpakt

Bezorging van ma - za